SFS
Vergaderen en keuren

Vergaderen en keuren

Als bestuur van de SFS komen we circa 4-5 keer per jaar bij elkaar voor een bestuursvergadering, afwisselend bij iemand thuis aan de koffietafel of (om de reistijd van eenieder te verkorten) via Skype. Als fokkersvereniging van Nederland heb je te maken met mensen uit het hele land.

Afgelopen weekend hadden we de eerste bestuursvergadering van 2017 ingepland. Eentje op locatie bij bestuurslid Leo in de wei. ’s Morgens vergaderen en ’s middags de 7 rammen uit 2015 keuren. Want náást de bestuursfunctie, zijn we ook alle 4 in de leer voor keurmeester! Het is fijn dat we op deze wijze een dag volplannen en daarmee 2 vliegen in 1 klap kunnen slaan. Alle rammen zijn tijdens deze 2e keuring van 2017 (eind januari was ook al een keuring) goedgekeurd. En in de dierregistratie zijn we weer 7 goedgekeurde rammen rijker. Elk lid kan zelf inloggen in DAS en de keuringsresultaten en foto’s van de gekeurde Skuddes inzien. Op onze website hebben we enkele foto’s van de keuring geplaatst. Bekijk ze hier.

Voor 2017 heeft het bestuur het streven om:

  • Meer Skuddes te keuren (daar zijn we voortvarend mee begonnen),
  • Meer leden in beweging te krijgen voor onze vereniging. 

We zoeken een enthousiast bestuurslid en breiden graag ons team van 5 keurmeesters uit. Hiervoor hebben we uw hulp nodig!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *