SFS
ALV op 20 mei a.s. te Haaksbergen

ALV op 20 mei a.s. te Haaksbergen

Op zaterdag 20 mei a.s. vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Dhr. Belshof, lid van onze vereniging, heeft voor een hele mooie locatie geregeld: landgoed ‘Het Lankheet’ te Haaksbergen. 

Alle leden hebben per mail inmiddels de agenda ontvangen. De koffie staat klaar om 10.30u. We hopen vele leden te mogen verwelkomen!

Landgoed Het Lankheet is een groot bosrijk gebied afgewisseld met heide, vennen, historische boerderijen, hooilanden en oude essen aan de Buurserbeek. Het ligt tussen Haaksbergen en Eibergen. Het landgoed heeft een geschiedenis die 800 jaar teruggaat, maar geeft ook een vooruitblik tot ver in de 21e eeuw. Er zijn verschillende eigentijdse landschapsprojecten op het gebied van waterzuivering, energiewinning, multifunctionele klimaatbossen, houtteelt, jeugdeducatie en jeugdzorg, kunst en theater. Hierdoor is te beleven hoe het landschap van de toekomst een onontbeerlijke plaats in ons dagelijks leven gaat innemen. Historie en innovatie gaan hand en hand samen en u kunt daar zelf aan deelnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *