SFS
Bestuurslid van de SFS

Bestuurslid van de SFS

“Sinds 2014 ben ik als bestuurslid van de SFS belast met de dierregistratie.

Voor mij een aardige bijkomstigheid omdat ik mij beroepshalve eveneens met registratie  bezighoud. Heel leuk is het periodieke contact met leden die ondersteuning vragen bij hun dierregistratie of keuze van een geschikte dekram.

Binnen het bestuur worden taken en actiepunten onderling verdeeld. Dat betekent dat je je sterkere kanten kunt inzetten bij onderwerpen die je na aan het hart liggen. En soms moet er ook nauw samengewerkt worden. Mooi voorbeeld was de vernieuwing van het fokreglement. Vanwege het nieuwe stamboeksysteem was modernisering van de reglementen nodig. Dit kostte best wel hoofdbrekens maar uiteindelijk hebben we nu gemak van een redelijk simpel en duidelijk reglement. Steeds meer leden maken nu gebruik van de digitale mogelijkheden die iedereen heeft om zelf hun dierregistratie te beheren en een geschikte dekram te selecteren.

Binnen de SFS streven we ernaar om met vijf leden het bestuur te vormen. Best een uitdaging voor een kleine club. Maar als je zoals wij regelmatig via skype vergadert dan valt de vergadertijd wel mee. En wil je als hobbyfokker van het mooie Skuddeschaap nét iets actiever zijn in onze club dan ben je van harte welkom als kandidaat bestuurslid. Leerzaam en gezellig met je hobby bezig zijn!”

Stamboekadministratie SFS 
Leo van Nimwegen

 


Vanuit het bestuur zijn wij enorm blij met alle hulp die wij kunnen krijgen! Natuurlijk zien wij het liefst dat wij als bestuur voltallig zijn en er zich 2 nieuwe bestuursleden aandienen. Maar wil je ons meehelpen met onze werkzaamheden zonder een bestuursfunctie te vervullen, neem ook dán contact met ons op! Dan kijken we samen of wij een klus hebben liggen waar jij in iets kunt en wilt betekenen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *