SFS
ALV 2014: informatief, gezellig en goed verzorgd!

ALV 2014: informatief, gezellig en goed verzorgd!

Zaterdag 12 juli was de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Ditmaal waren we te gast bij gastvrouw Ellen en gastheer Mart Slingerland op Landgoed Groot Boerle te Wijhe. Zie ook hun website voor een verblijf in hun B&B!

De ochtend begon met koffie, cake en de ledenvergadering. De opkomst van 11 personen is niet slecht te noemen, het bestuur hoopt dat deze stijgende lijn doorzet naar de toekomst. Tijdens de vergadering heeft het bestuur een aantal ideeën (zoals labels en stamboeknummers) aan de leden voorgelegd en er is er goed gediscussieerd over de in te slagen weg qua fokbeleid en keuringen. Meer hierover in het verslag van de ALV, welke later volgt.

Na de lunch hebben we gezamenlijk de benen gestrekt om het landgoed en de vele dieren die er wonen nader te bekijken, er valt genoeg te zien!

’s Middags heeft Leo van Nimwegen een demonstratie gegeven over DAS-Online. Inloggen, foto’s uploaden, meldingen doorgeven, dekkingen invoeren, proefdekkingen… Er is van alles aan de orde geweest en eenieder is enthousiast over alle mogelijkheden.

Tot slot hebben we deze informatieve, leerzame en bovenal gezellige dag afgesloten met een zeer goed verzorgde barbecue. Namens de SFS hierbij nogmaals hartelijk dank aan Ellen en Mart!

Klik hier voor de foto’s die gemaakt zijn tijdens deze dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *