SFS
Bij de Dag van het Schaap zonder stand

Bij de Dag van het Schaap zonder stand

Aanstaande zaterdag 8 juni vindt het tweejaarlijkse evenement Dag van het Schaap weer plaats in Ermelo. Een complete dag in het teken van schapen en geiten, nergens anders worden zoveel verschillende schapenrassen bij elkaar gebracht.

Een vereiste om met dieren deel te nemen aan de rassenpresentatie is gecertificeerd zwoegervrij. Binnen de SFS hebben wij geen leden die zwoegervrij zijn en om die reden hebben wij afgelopen jaren deelgenomen aan de rassenpresentatie zonder levende Skuddes maar met een stand met een mooie banner, spandoeken, flyers en schapenvachten.

Voor de editie 2024 is het enkel mogelijk om tegen een commercieel tarief een stand te huren. Als bestuur hebben wij unaniem besloten dat we een dergelijke uitgave voor deelname niet kunnen verantwoorden naar de leden. Helaas zijn wij dus (voor het eerst) niet met een stand aanwezig. Voor geïnteresseerden in het Skudde schaap echter niet getreurd, er zullen leden van de vereniging herkenbaar aan het gele t-shirt rondlopen. Spreek ons gerust aan bij vragen!

Tot zaterdag!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *