SFS
Voordeel voor leden van de SFS

Voordeel voor leden van de SFS

Oormerken
Voor 2016 heeft het Platform KSG wederom een oormerk aanbieding voor alle aangesloten verenigingen. Ook leden van de SFS kunnen hier gebruik van maken. U kunt kiezen uit 2 types oormerken van Beljaars, de minimale afname is 50 stuks. Meer informatie over de oormerken is opgenomen op het bestelformulier.
Aangezien elektronische oormerken overdraagbaar zijn kunt u, wanneer u geen 50 stuks nodig heeft, ook met meerdere personen één bestelling doen en ze onderling verdelen!

Bestellen is eenvoudig: u vult het bestelformulier volledig in en stuurt deze vóór 26 maart 2016 naar het secretariaat van de SFS. Vanuit het bestuur worden de bestellingen doorgegeven aan de leverancier, deze regelt de verdere afhandeling.

Vakblad Het Schaap
Als lid van de SFS kunt u gebruik maken van de stamboekkorting voor het tijdschrift ‘Het Schaap’. Deze verschijnt 10x per jaar en richt zich zowel op professionele schapenhouders als hobbymatige schapenhouders. Met een korting van 20% op een abonnement heeft u de jaarcontributie van de SFS al bijna terugverdiend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *