SFS
juni 2018: de maand van de Skudde

juni 2018: de maand van de Skudde

Afgelopen juni was toch wel een beetje de maand van de Skudde..

Op zaterdag 9 juni was de Dag van het Schaap. Het 2-jaarlijkse evenement waar tal van verschillende schapenrassen zijn vertegenwoordigd werd ditmaal bezocht door ruim 3.500 bezoekers. Tussen die honderden schapen stonden ook vijf Skuddes: Blackie, Ollie, Anne, Merel en Maartje. Prachtig gewassen en geborsteld hebben ze goed hun best gedaan om ons schapenras te promoten.

Zie hier voor meer foto’s van de Dag van het Schaap.

Van vrijdag t/m zondag (22-24 juni) was in Aalten de 23e editie van de jaarlijkse Farm & Country Fair. Tienduizenden bezoekers hebben op deze dagen de tent bezocht waarin dezelfde vijf Skuddes stonden. Omdat de fair groots is opgezet komt er een veel breder publiek en het is heel erg leuk om te merken dat zoveel verschillende mensen interesse hebben in schapen. Na talloze vergeefse pogingen is het uiteindelijk gelukt de bruine ooi Maartje om te dopen tot waar knuffelschaap. Vele kinderhandjes hebben uiteindelijk een kriebeltje gegeven.
Maar wat was het een lang weekend! Elk bestuurslid is een dag aanwezig geweest en Monique en Richard hebben beide een dag bij de stand geholpen met de promotie. Beide heel erg bedankt voor jullie hulp!

En uiteraard willen wij, namens de hele vereniging, Linda heel erg bedanken voor deze geweldige maand waarin het Skudde ras op de kaart is gezet. Het heeft veel tijd en energie gekost maar we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde maand!

 

Zie hier voor meer foto’s van de Farm & Country Fair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *